Manchester United predstavio prvo pojačanje za novu sezonu

Stigao krilni fudbaler

Manchester United predstavio prvo pojačanje za novu sezonu · Zvanično

Manchester United je danas zvanično predstavio prvo pojačanje za novu sezonu.

Riječ je o već sada bivšem fudbaleru Swanseaja Danielu Jamesu koji ima samo 21 godinu, a na Old Trafford je stigao za 17 miliona eura.

Ovaj fudbaler važi za velikog talenta, a iza sebe je u Championshipu imao vrlo solidnu sezonu u kojoj je odigrao 33 utakmice, postigao četiri gola i dodao devet asistencija.

O se dugo vremena povezivao sa Manchester Unitedom, a na kraju je konačo došlo do potpisa ugovora. U narednim sedmicama se očekuju novi potpisi na Old Traffordu.

Tragedija u porodici novog fudbalera Uniteda: Otac nije dočekao da mu sin potpiše ugovor

Prava tragedija potresla je nedavno porodicu mladog fudbalera Swanseaja Daniela Jamesa.

Njegov otac preminuo je iznenada u 60. godini i nažalost nije dočekao da vidi sina u dresu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

James je dogovorio prelazak u United, ali nažalost slavlje zbog potpisa je prekinuto na tužan način ovom porodičnom tragedijom.

Daniel James važi za velikog talenta velškog fudbala. Predviđa mu se velika karijera, a svojim igrama za Swansea je privukao veliku pažnju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi