Fenjeraš šokirao Crvene đavole na Teatru snova!

Sheffield slavio sa 2:1

Fenjeraš šokirao Crvene đavole na Teatru snova!

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda večeras su doživjeli neočekivan poraz na svom terenu od Sheffielda sa 2:1 u meču 20. kola Premiershipa.

Sheffield je večeras uspio da priredi veliko iznenađenje i dođe do tri boda, te pokvari planove Crvenim đavolima koji su tako ostali bez prvog mjesta na tabeli koje je preuzeo gradski rival City.

Gosti su šokirali domaće u 23. minuti kada je Fleck centrirao iz prekida, a mrežu De Gee zatresao je Bryan koji je tako pogodio za 1:0.

Nakon toga United je krenuo po izjednačenje. Domaći su do kraja prvog dijela propustili nekoliko dobrih šansi, ali su sredinom drugog poluvremena uspjeli da poravnaju na 1:1.

Naime, United je izjednačio na 1:1 u 64. minuti preko Maguirea koji je pogodio na asistenciju Tellesa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Činilo se tada da domaći mogu do preokreta, ali samo deset minuta kasnije novi hladan tuš. Nakon konfuzije u odbrani Uniteda lopta dolazi do Burkea koji pogađa za 2:1 i novo vodstvo Sheffielda.

Manchester United je do kraja meča pokušao da dođe do izjednačenja, ali nije uspio. United je sada drugi na tabeli sa 40 bodova, dok je Sheffield i dalje posljednji sa svega osam bodova. Za Sheffield je ovo bila tek druga pobjeda ove sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Osvaldo000
Hahahaha to su ti samoprozvani sampioni
14 4
Vienner
Titula se gubi na ovakvim utakmicama!!! Ne znam zasto daju pojedinci dislike na ove komentare kad je Shefild ubjedljivo najlosija ekipa engleskog premiershipa. Ocigledno ima likova koji navijaju za ManUtd.Upravo ti navijaci trebaju da kritikuju ekipu a ne nas komentatore.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi