Rashford igra protiv Sheffielda

Oporavio se

Rashford igra protiv Sheffielda

E. Škorić

Marcus Rashford se povrijedio u duelu s Liverpoolom u nedjelju u FA kupu, ali biće spreman za duel sa Sheffield Unitedom.

Manchester United je u sjajnom meču izbacio Liverpool iz FA kupa i igra sve bolje i bolje kako sezona odmiče, a sljedeći rivla bi Vragovima trebao da bude "lagan plijen".

Ole Gunnara Solskjaera raduje što će protiv otpisanog Sheffielda moći da računa i na Rashforda, svog ponajboljeg igrača.

United sutra navečer dočekuje Sheffield na Old Traffordu, a trenutno je s 40 bodova lider Premier lige, no ima i utakmicu više od drugoplasiranog Manchester Cityja, koji ima dva boda manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U konkurenciji je za sastav protiv Sheffielda. Malo je izrvnuo koljeno, ali trenirao je i sve je u najboljem redu", rekao je Solskjaer nakon što su ga upitali da li će engleski napadač igrati protiv Sheffielda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran3
Vjerovatno ce bit spreman
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije