Manchester United spremio veliko iznenađenje za januar!

Sancho na meti Crvenih đavola

Manchester United spremio veliko iznenađenje za januar!

Endin Čaušević

Borussia Dortmud je jučer potvrdila da je mladi norveški napadač Erling Haaland novi fudbaler ovog kluba.

Haaland je oduševio fudbalsku javnost igrama u dresu Red Bull Salzburga, a nakon fantastičnog prvog dijela sezone odlučio je da promijeni sredinu i potpiše za Dortmund.

No, njegov dolazak vjerovatno znači da će neko od ofanzivnih igrača ovog tima napustiti klub. Njemački mediji špekulišu da će to najvjerovatnije biti Jadon Sancho koji je pokazao veliku želju da se vrati u Englesku.

Navodno, najveći interes za Sancha pokazao je Manchester United koji je spreman već u januaru završiti posao. Kako piše ugledni Bild s Old Trafforda su spremni da ponude oko 100 miliona eura za ovog 19-godišnjeg fudbalera što bi Dortmund trebao prihvatiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko njemački klub odluči prodati Sancha onda će zaraditi ogroman novac. Naime, oni su prije dvije godine Engleza platili tek oko osam miliona eura što znači da bi trebali zaraditi od njegove prodaje preko 90 miliona eura.

Sancho je odlučan da se što prije vrati u Premiership i nema problem da to bude Manchester United iako je kao omladinac igrao u dresu gradskog rivala Cityja.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Red
Cuj 100 miliona, pa ovi nisu normalni.
0 2
Grohot
A Sancho ode u Chelsea :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi