Loš, lošiji, Manchester United: Ponižavajuća statistika kakvu nisu imali 30 godina

Šta se dešava s velikanom?

Loš, lošiji, Manchester United: Ponižavajuća statistika kakvu nisu imali 30 godina

Eldar Ganibegović

Manchester United užasno je otvorio novu sezonu.

Momčad Erika ten Haga izgubila je svoje prve dvije utakmice u Premier ligi u novoj sezoni, a jučer su poniženi s 4:0 na gostovanju kod Brentforda.

Ekipa  s Old Trafforda je nakon dva poraza na posljednjem mjestu u engleskom prvenstvu, što je negativna statistika i podatak koji se nije vezao za United 30 godina. 

Tačnije, prema Opti, posljednji put je Manchester United završio na dnu Premier lige 21. augusta 1992. godine.

Igrači Erika ten Haga trebali bi dočekati Liverpool u ponedjeljak navečer, 22. augusta i bit će im to još jedan težak zadatak i vrlo je moguće da uvežu i treći poraz. 

Šta može Ten Hag?

"Potrebni su nam novi, kvalitetniji igrači. Pokušat ćemo ih uvjeriti da dođu kod nas", rekao je Ten Hag.

A engleski mediji tvrde da je nizozemski trener veoma nezadovoljan u Unitedu, a njegovu agenti su bijesni jer nije dobio ono što je tražio.

"Savjetnici Erika ten Haga bijesni su jer ga je klub iznevjerio u ovom prijelaznom roku. Njegovi agenti su razočarani jer je 'izvisio' za pojačanja", pišu engleski mediji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da u timu Uniteda gotovo ništa ne štima pokazao je i meč s Brentfordom. Igrači su bili potpuno izgubljeni, van svojih pozicija i ispadali su kao početnici.

Često su viđene i rasprave među njima. Mahanje rukama postalo je normalno na terenu i Erik ten Hag će morati napraviti ogromne promjene ako želi United vratiti u život.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Samo je moje Sarajevo gore od ovih smetljara.
6 1
MaDaj
Imam osjećaj za feeling … da će ovi debili šokirati Liverpool i cijela priča će dobiti 100% preokret … :/
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije