Ten Hag odlučio ko će naredne sezone biti kapiten Manchester Uniteda

Potrebni vjetar u leđa

Ten Hag odlučio ko će naredne sezone biti kapiten Manchester Uniteda

E. Čaušević

Harry Maguire prošle sezone bio je na meti žestokih kritika navijača Manchester Uniteda zbog čestig grešaka na utakmicama.

Maguire je prije nekoliko godina došao u United kao veliko pojačanje iz Leicestera, ali još uvijek ovaj defanzivac nije uspio da opravda uloženi novac.

Prošle sezone je Maguire iz utakmice u utakmicu sve više griješio zbog čega su navijači zatražili čak da ga klub što prije proda. Međutim, čini se da Erik ten Hag ne dijeli to mišljenje i jasno je da će Maguire i naredne sezone nositi dres ovog kluba.

Također, novi trener Manchester Uniteda donio je odluku ko će biti kapiten ovog tima u narednoj sezoni i sve je iznenadio.

Očekivalo se da će Maguire sigurno ostati bez kapitenske traka nakon loše prošle sezone, ali se to neće desiti. Nizozemac je ovom defanzivcu dao podršku i odlučio je da će Maguire ostati kapiten Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da će za Maguirea to biti vjetar u leđa koji mu je nakon silnih kritika itekako potreban. No, na njemu će biti i pritisak da opravda povjerenje i svima pokaže da zaslužuje kapitensku traku i dres Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noname992
Znači nema naznaka za boljim rezultatima
3 1
retro
I to je taj trulez iz vrha i ETH ce bit samo marioneta...radis sta ti ona dva hrdjava gleizera narede!!! Opet domet 6-7 mjestojer sve isto nista se nije promjenilo osim klauna novog na klupi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi