Haalanda pitali protiv kojeg kluba jedva čega da zaigra, a njegov odgovor oduševio navijače Cityja

Nije to teško pogoditi

Haalanda pitali protiv kojeg kluba jedva čega da zaigra, a njegov odgovor oduševio navijače Cityja

E. Čaušević

Norveški napadač Erling Haaland zvanično je predstavljen navijačima Manchester Cityja.

Haaland je još na kraju prošle sezone potpisao za Manchester City u koji je stigao iz Borussije Dortmund za 80 miliona eura.

Sigurno je da će Norvežanin biti ogromno pojačanje za klub s Etihada, a jučer je zvanično predstavljen i navijačima ovog kluba.

Veliki broj navijača Cityja okupio se kako bi pozdravio Haalanda, a on je uspio da ih "zapali" odgovorom na jedno pitanje.

Naime, voditeljica je pitala Haalanda protiv kojeg kluba jedva čeka da zaigra, a njegov odgovor oduševio je navijače Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne volim baš da govorim to ime, ali to je Manchester United", rekao je Haaland nakon čega je nastalo oduševljenje među navijačima Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Halland dobar si igrac to ne moze niko da ospori, ali dosao si u najacu ligu i nije to bundes liga ili austriska
3 3
denimen9
Normalno da ce reci United kada im je deranje protiv Galacticosa opet... tapa tapa
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi