Manchester United za 97 miliona funti kupuje dva igrača!

Stižu pojačanja

Manchester United za 97 miliona funti kupuje dva igrača!

Edmir Škorić

Sudeći prema pisanju otočkih medija, Manchester United će kupiti dvojicu igrača za 97 miliona funti.

Nije ništa novo da United ulaže u pojačanja, posebno ne nakon sezone u kojoj nije ništa osvojio. A ko su prve akvizicije Josea Mourinha i Crvenih vragova?

Navodno je United dogovorio prelazak Brazilca Fredai z Šahtara za 52 miliona funti, a za 45 miliona dogovoren je prelazak belgijskog stopera Tobyja Alderweirelda iz Tottenhama.

Njih su dvojica navodno bili na vrhu Mourinhove liste želja, a očekuje da će United otprilike na igrače potrošiti oko 250 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fred se povezivao sa Cityjem, ali je na kraju prihvatio poziv s Old Trafforda, a Alderweirelda Tottenham nije mogao zadržati pored ovako snažnih ponuda.

Ima Mourinho još želja, navodno su to i Alex Sandro, te Gareth Bale, pa će navijači Uniteda sasvim sigurno s nestrpljenjem čekati narednu sezonu i uživati u svakom toplom danu ljeta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi