Mancini: Da sam ostao u Interu bili bismo prvaci Italije

Italijanski stručnjak se oglasio

Mancini: Da sam ostao u Interu bili bismo prvaci Italije

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Roberto Mancini pred samo početak ove sezone napustio je klupu Intera.

Na iznenađenje navijača Intera nekoliko dana prije početka Serije A Mancini je odlučio da raskine svoj ugovor. Italijanski stručnjak još uvijek nije našao novi angažman, a konačno je odlučio otkriti zašto je odlučio da napusti klupu Intera.

"Sporazumno smo raskinuli saradnju jer prema mom mišljenju nisam imao mogućnosti mirno da radim. U klubu je vlado neki haos i nisam želio da budem dio toga. Žao mi je što se završilo tako jer sam osjećao da je ovo bila godina kada smo mogli da se borimo s Juventusom", rekao je Mancini.

Mancini je prije nekoliko dana dobio ponudu od Leicestera da preuzme klupu aktuelnog prvaka Engleske nakon što je otkaz dobio Claudio Ranieri. Ipak, italijanski stručnjak je odbio ponudu, te će svoj odmor završiti tek na kraju ove sezone kada će potražiti novi angažman.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi