Mancini ispričao anegdotu o Mihi: "Šta ćeš ti u mom autu?"
EPA

Srbijanski trener u ulozi taksiste

Mancini ispričao anegdotu o Mihi: "Šta ćeš ti u mom autu?"

Selektor reprezentacije Italije Roberto Mancini ispričao je zanimljivu anegdotu o Siniši Mihajloviću.

Poznato je da su Mancini i Mihajlović veliki prijatelji, uostalom zajedno su od 1994. do 1997. igrali u Sampdoriji, a taj period satkan je i brojnim anegdotama.

Posljednja koju je ispričao vezana je za dane kada je Mihajlović tek stigao u Genovu i kada je vozio žuti BMW.

"Kada je tek stigao u Sampdoriju kupio je žuti, sportski auto. Jednog dana otišao je da pokupi suprugu Arijanu na stanici, parkirao je ispred i čekao, a jedan čovjek je otvorio vrata i sjeo na zadnje sjedište", priča Mancini i nastavlja:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Siniša se okrenuo i viknuo: 'Šta radiš ti ovdje?', a ovaj ga je začuđeno pogledao i rekao: 'Pa zar ovo nije taksi?'".

Fudbalski put je Mancinija i Mihajlovića nakon Sampdorije spojio i u Laziju, a potom su zajedno radili kao treneri u Interu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije