Mancini: Možda nam Napoli posudi Higuaina
FOTO: EPA

Italijanski trener se našalio

Mancini: Možda nam Napoli posudi Higuaina

Roberto Mancini bio je izuzetno razočaran nakon što je Inter u okviru 21. kola Serie A remizirao sa Carpijem.

Nerazzurri su sinoćnjim remijem (1:1) pali na četvrto mjesto, a Mancini će problem sa realizacijom pokušati riješiti u januarskom prijelaznom roku dovođenjem novog napadača.

"Imamo problema sa realizacijom, promašujemo previše prilika. Ne mogu vjerovati šta su sve promašili moji napadači, posebice Mauro Icardi. Pa to bih i ja zabio premda imam 51. godinu", izjavio je Mancini nakon meča, dodavši:

"Morat ćemo hitno kupiti jednog napadača. Možda će nam Napoli posuditi Gonzala Higuaina", dodao je Mancini kroz smijeh. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je već tri kola bez pobjede u Seriji A i u zadnjih pet utakmica je ostvario samo jednu pobjedu. Trenutno zauzima četvrto mjesto sa šest bodova manje u odnosu na Napoli.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi