Mancini: Ne planiram otići iz Intera

Odlazak nije u planovima

Mancini: Ne planiram otići iz Intera

Roberto Mancini nema namjeru u skorije vrijeme napustiti klupu italijanskog Intera.

Iako rezultati Intera u ovoj sezoni nisu zadovoljavajući, Mancini je u razgovoru za tamošnje medije istakao da odlazak sa kormila nije u njegovim planovima. 

"Ja sam u velikom klubu. Mislim da možemo da vratimo takmičarski duh Interu. Sezona bez trofeja nije velika drama ako napravite sjajan tim. Odlazak iz kluba nije u mojim planovima", kazao je Mancini.

Inter pobjedu nije ostvario u posljednjih pet utakmica, a to mnogo ne brine Mancinija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da igrači moraju da preuzmu odgovornost. Oni su izvanredni na treninzima, ali moraju to isto da učine i na utakmicama. Na kraju krajeva, ne mogu da budem mnogo ljut ako naporno rade. Prije ili kasnije rezultat će doći", rekao je Mancini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.