Mancini nije mogao mirno prošetati Zenicom

Morao je udovoljiti brojnim građanima

Mancini nije mogao mirno prošetati Zenicom

Ekspedicija italijanske fudbalske reprezentacije doputovala je danas u Zenicu i smjestila se u istoimeni hotel.

Azzure su u gradu u kojem će biti odigran sutrašnji meč protiv BiH dočekale jake policijske snage, a danas od 18:00 sati igrači će pod Mancinijevom palicom odraditi i službeni trening na Bilinom polju.

I dok igrači vrijeme do treninga provode odmarajući se u sobama, Mancini je slobodne sate iskoristio kako bi prošetao ulicama Zenice, gdje, naravno, nije ostao neprimijećen.

Brojni građani su prilazili kako bi se fotografisali sa nekadašnjim trenerom Manchester Cityja, Intera, Galatasarayja..., a sreću da naiđu na njega imali su i dječaci iz Omladinskog fudbalskog kluba "ZSK" Zenica, kojima će to, sasvim sigurno, biti vječna uspomena na dane kada su četverostruki prvaci svijeta boravili u njihovom gradu.

Naviknut na takav tretman Mancini nikoga nije odbio, sa svima se pozdravio, fotografisao...

Top Komentari

Samoiskreno
Sto veca selekcija i vece zvijezde dodju u Zenicu sve opusteniji, npr Spanija ljudi hodaju kao po kuci svojoj, pa evo Italija Mancini seta po Kamberovica Polju dok npr kad dodju male selekcije tipa Izrael, Grcka Slovačka itd oni sebi umisle da su vece zvijezde od Italije, Spanije, Njemačke te zahtjevaju neke snajperiste itd kao obezbjedjenje. Svaka cast i Manciniju i Italiji na njihovoj veličini.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti