Mancini ostao i bez Gagliardinija

Povrijedio se na treningu

Mancini ostao i bez Gagliardinija

E. Čaušević

Reprezentacija Italije do kraja Lige nacija igra još dvije utakmice i to protiv Poljske i Bosne i Hercegovine.

Azzurre sutra očekuje utakmica pretposljednjeg kola kada će na svom terenu ugostiti Poljsku, a tri dana kasnije gostuju na Grbavici kod naše reprezentacije.

Roberto Mancini ima velikih problema sa sastavom zbog zaraženih igrača, a i on sam je pozitivan na koronu. No, problemi za selektora Italije nastavili su se i jutros.

Naime, Sky Sport Italia objavio je prije nekoliko trenutaka da je Roberto Gagliardini otpao za mečeve protiv Poljske i BiH zbog povrede.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

On je napustio kamp reprezentacije nakon što se povrijedio jučer, te je jutros bilo jasno nakon pregleda da neće biti u konkurenciji za naredne utakmice svoje reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi