Mancini: Žao mi je igrača jer su zaslužili finale
Foto: EPA

Trener Intera nakon eliminacije

Mancini: Žao mi je igrača jer su zaslužili finale

Fudbaleri Intera su sinoć na Giuseppe Meazzi bili na pragu velike senzacije i izbacivanja Juventusa. Inter je nadoknadio 0:3 iz prve utakmice u Torinu, ali je na kraju eliminisan nakon jedanaesteraca.

"Odigrali smo odličnu utakmicu i moji igrači zaslužuju pohvale. Razočaran sam, a najviše mi je žao mojih fudbalera. Oni su zaslužili da idu u finale", rekao je Mancini, koji je potom nastavio:

"Pokazali smo potpuno drugo lice u odnosu na nedjelju utakmicu u ligi, gdje smo glatko poraženi sa 2:0. Nama ostaje da se posvetimo Bologni, s kojom igramo narednog vikenda u ligi. Volio bih kada bi ovo što smo prikazali protiv Juventusa mogao biti vjetar u leđa pred ulazak u završnicu prvenstva. Želimo Ligu prvaka i koračamo prema svom cilju".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je trenutno od treće pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka udaljen pet bodova, a do kraja prvenstva je ostalo još 11 kola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi