Mancini: Znamo šta nas čeka u Sarajevu i Atini

Selektor Italije upozorio igrače

Mancini: Znamo šta nas čeka u Sarajevu i Atini

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine naredne godine će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati protiv selekcije Italije koja je prvi favorit u našoj grupi.

Pored Zmajeva i Italije u našoj grupi nalaze se još Finska, Grčka, Armenija i Lihtenštajn. Ipak, već sada je jasno da je Italija najveći favorit za osvajanje prvog mjesta u ovoj grupi iako je pred njima dosta posla jer je novi selektor Roberto Mancini bio primoran da napravi velike promjene u ekipi.

Nakon što je održano izvlačenje grupa u Dablinu selektor Italije je izjavio da može biti zadovoljan grupom koju su dobili, ali je svejedno upozorio svoje igrače da moraju dati maksimum i to posebno na utakmicama protiv BiH i Grčke.

"Jasno je da je ovo bio dobar žrijeb za nas i sada su nam kvalifikacije na prvom mjestu. Sigurno je da nas čeka dosta teških utakmica. Znamo šta nas čeka u Sarajevu i Zenici i naša ekipa mora biti spremna da u takvim utakmicama pruži maksimum", rekao je Mancini.

Promo

Top Komentari

redbull
U naslovu "Znamo šta nas čeka u Sarajevu i Atini", a u tekstu "Znamo šta nas čeka u Sarajevu i Zenici"
37 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi