Manciniju se trese stolica: Ko će ga naslijediti?
FOTO: EPA

Ukoliko ne izbori nastup u LP dobit će otkaz

Manciniju se trese stolica: Ko će ga naslijediti?

Adnan Beganović

Nakon sjajnih rezultata u prvom dijelu sezone Inter je upao u rezultatsku kriz, a ceh lošh rezultata mogao bi platiti trener Roberto Mancini.

Nakon 24 odigrana kola Inter se nalazi na 4. mjestu tabele sa 45 osvojenih bodova, a od vodećeg Napolija udaljen je čak 11 bodova, pa će titula za milanski klub i dalje ostati samo san.

No, Inter je trenutno udaljen i od Lige prvaka. Istina, samo bod mu bježi trećeplasirana Fiorentina, a ukoliko ne izbori nastup u elitnom evropskom takmičenju, Roberto Mancini će prema pisanju italijanskih medija dobiti otkaz.

Dakle, Mancinija na klupi Intera ostavlja samo plasman u Ligu prvaka, što i nije nemoguća opcija, ali na Apeninima već špekulišu o njegovom nasljedniku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navnodno su najveće želje vlasnika Intera trener Atletica Diego Simeone, te trener Ajaxa Frank de Boer i menadžer Evertona Roberto Martinez.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi