Mandanda odbio ponudu Bešiktaša
Foto:EPA

Najbolji golman francuske lige ostaje u Marseille

Mandanda odbio ponudu Bešiktaša

S. Bošković

Golman Marseillea Steve Mandanda odbio je turskog prvoligaša Bešiktaša.

Bešiktaš je ponudio oko tri miliona eura za francuskog internacionalca, a igraču je bio ponuđen četverogodišnji ugovor vrijedan oko dva miliona eura po godini.

Agent Mandande, Stephane Courbis susreo se s predstavnicima Bešiktaša prošle sedmice u Monacu, te je ponuda ozbiljno razmatrana od strane kapitena Marseillea prije nego što je odbijena.

Prošle godine 30-godišnji golman osvojio je nagradu za najboljeg golmana godine u francuskoj Ligue 1, te je i startao svaku utakmicu za Marseille. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Steve  Mandanda u karijeri je branio još samo za Le Havre u periodu od 2005. do 2007. godine, a onda se pridružio i trenutačnom klubu. Među vratnicama kluba s Veledromea stajao je 368 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.