Mandžukić je objavio kraj karijere, a onda je Bayern još jednom pokazao svoju veličinu

Poruka Bavaraca

Mandžukić je objavio kraj karijere, a onda je Bayern još jednom pokazao svoju veličinu

Haris Zilić

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić danas je objavio kraj profesionalne karijere.

Popularni Mandžo je ostavio veliki trag igrajući za Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus, a posebno ga pamte navijači Bayerna, obzirom da je u minhesnkom gigantu pružao možda i najbolje partije u karijeri.

Koliko je Mandžukić značio Bayernu, potvrda je i današnja poruka bavarskog tima.

"Kraj velike karijere. Hvala ti na svemu, Mario", napisali su iz Bayerna i tako se zahvalili Mandžukiću što su dio karijere obilježile sjajne igre u dresu Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mandžukić je odigrao 426 profesionalnih utakmica i postigao 166 golova za klubove, a 89 nastupa i 33 gola je imao za A reprezentaciju Hrvatske.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
Jos jedan dokaz kakva je legenda nas EDIN DZEKO
13 6
Realist
Super Mario legendo. Hvala ti na svakoj kaplji znoja koju si prolio za repku.
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi