Mandžukić pred povratkom u Španiju?
EPA

Stara dama odredila cijenu

Mandžukić pred povratkom u Španiju?

Stara je priča da će Mario Mandžukić tokom zime napustiti redove Juventusa.

Bivši hrvatski reprezentativac za Juventus nastupa od 2015. godine, no kako novi trener Maurizio Sarri na njega ne računa, primoran je u januaru potražiti novu sredinu.

Mnoštvo je klubova koji se posljednjih sedmica dovode u vezu s Mandžukićem, žele ga Englezi, Kinezi..., a nije isključeno ni da se vrati u Španiju gdje je već imao priliku igrati.

Mediji u Italiji pišu kako Stara dama za Mandžukića traži fiksnih šest miliona eura, a ta cifra prihvatljiva je i Sevilli koja se navodno odmah uključula u utrku za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Doskoro se činilo da je Manchester United praktično dogovorena destinacija bivšeg napadača Bayerna, Atletica i Dinama, njegov agent je navodno bio dogovorio i plaću koju bi imao na Old Traffordu, ali odlazak na Old Trafford više i nije tako izvjestan.

Sevilla je u prvih 11 kola Lalige postigla svega 14 pogodaka, a primila 11. S Mandžukićem bi tim Julena Lopeteguija dobio na čvrstoći u napadu, ali i defanzivi, jer je dobro poznato da hrvatski napadač beskompromisno igra u oba smjera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti