Mandžukić se oglasio nakon burne reakcije

Hrvatski napadač se izvinio

Mandžukić se oglasio nakon burne reakcije

Mario Mandžukić bio je razočaran nakon što je zamijenjen u jučerašnjoj utakmici protiv Torina. 

Hrvatski napadač je igru napustio u 71. minuti, a nezadovoljstvo zbog odluke trenera Massimiliana Allegrija je iskazao na klupi i to je još uvijek jedna od najspominjanijih tema. 

Nakon prospavane noći Mandžukić se, ipak, odlučio izviniti. 

"Momčad mi je na prvom mjestu i kao sportaš želim doprinijeti ekipi da ostvari dobar rezultat. Stoga mi je bilo krivo kada sam izašao iz igre jer više nisam mogao pomoći saigračima na terenu pri nepovoljnom rezultatu 1:1. Dobro raspoloženje zbog nove pobjede mi neće pokvariti oni koji u uspjesima pokušavaju naći nešto negativno", napisao je Mandžukić na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Umjesto Mandžukića u igru je bio ušao Dybala, a ispostavilo se da je Allegri pogodio ovom izmjenom. Juve je bio mnogo pokretljiviji, tehnički bolji...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije