Mandžukić se oglasio nakon što su mu Italijani 'završili' sezonu

Čini se da ćemo ga ipak uskoro ponovo vidjeti na terenu

Mandžukić se oglasio nakon što su mu Italijani 'završili' sezonu

Hrvatski npadač Mario Mandžukić oglasio se danas nakon što su italijanski mediji prenijeli informaciju da bi mogao biti "out" do kraja sezone.

Podsjetim, on se povrijedio na treningu prije nekoliko dana, a tada je plasirana informacija da ga na terenu neće biti tri ili četiri sedmice.

Ipak, danas je to izgledalo dosta gore jer je javljeno da će Mario morati čak i na oporaciju zbog povrede bedra, ali on je preko Instagrama malo smirio navijače Stare dame.

"Naporno treniram kako bih se na teren vratio kroz nekoliko sedmica", poručio je Mandžukić.

Inače, on je u toku ove sezone odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima i postigao devet golova uz četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi