Mandžukića više nema ni na treninzima
EPA

Sarri prokomentarisao situaciju

Mandžukića više nema ni na treninzima

Mario Mandžukić ove sezone još niti jednom nije zaigrao za Juventus.

Hrvatski napadač je u Juventusu još od 2015. godine, ali dolaskom Maurizija Sarrija u potpunosti je pao u drugi plan i definitivno je kako će tokom zime promijeniti klub.

Da nisu u pitanju samo glasine može se vidjeti i po posljednjim potezima koje vuče Stara dama. Naime, italijanski mediji pišu kako Mandžukića nema ni na treninzima nakon što je izbačen sa popisa za Ligu prvaka, te da mu Bianconeri očajnički traže novog poslodavca.

Da Mandžukić više ne trenira potvrdio je i sam Sarri.

"Mandžukić je trenira s nama, takav je dogovor. Ako se nešto u međuvremenu promijeni, onda sam otvoren za sve kombinacije", rekao je nekadašnji trener Napolija i Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iza Mandžukića su inače četiri vrlo uspješne sezone u Juventusu, a u Italiji tvrde kako bi u slučaju transfera mogao ostati u Serie A budući da ga u svojim redovima želi vidjeti Milan.

Prije nego što je došao u Juventus, Mandžukić je, podsjetimo, igrao za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo i Zagreb.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
Upropastavaju igraca koji je potreban svakoj ekipi.To je borac do zadnje kapi krvi,nesto sto se.ne moze nauciti i utrenirati.Prosle godone dao brdo vaznih golova za JUVE.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti