Mandžukiću dosta Katara, već ima klub u Evropi?
EPA

Hrvatski napadač blizu povratka

Mandžukiću dosta Katara, već ima klub u Evropi?

Čini se da hrvatski napadač Mario Mandžukić neće još dugo igrati u Kataru.

Mandžukić je ove zime nakon četiri i pol godine napustio Juventus i karijeru nastavio u Al-Duhailu, međutim Katar bi, prema posljednjim informacijama, mogao zamijeniti sa Turskom.

Kako prenose pojedini tamošnji mediji, iskusni fudbaler je ponuđen čelnicima Bešiktaša koji su već u nekoliko navrata bili 'zagrijani' za njegove usluge, a navodno je i sam Mandžukić poručio da je spreman za dolazak u Istanbul.

U slučaju da dođe do pregovora, Mandžukić bi morao zaboraviti na ugovor kakav danas ima u Kataru ili kakav je imao u Juventusu s obzirom da Bešiktaš sprema remont momčadi gdje će se plaće kresati.

U turskom velikanu Mandžukića bi ga, podsjetimo, dočekao i stari znanac iz reprezentacije Domagoj Vida.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ove sezone Mandžukić je u dresu Al-Duhaila odigrao šest utakmica i pritom je postgao tek jedan gol.

Top Komentari

prka
Rudar Kakanj isto prati situaciju...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi