Pjanić se javio iz karantina, Mandžukić mu poručio: "Vrati mi dres"

Igra PES

Pjanić se javio iz karantina, Mandžukić mu poručio: "Vrati mi dres"

E. Škorić

Miralem Pjanić nalazi se u izolaciji, a u utorak navečer odlučio je malo pobjeći od aktuelnih tema uz igranje Pro Evolution Soccera 2020.

Pjanić je napustio Torino prije nekoliko dana i sada se nalazi u BiH u karantinu, ali po povratku u Italiju morat će ponovo proći 14 dana izolacije, sve dok se situacija sa pandemijom koronavirusa ne poboljša.

Na razne načine naš veznjak koristi slobodno vrijeme, a danas je na Instagramu objavio kratki video iz svoje sobe dok igra Pro Evolution Soccer.

Zanimljivo da je na sebi imao dres bivšeg saigrača Marija Mandžukića, da bi mu Hrvat napisao komentar: "Vrati mi dres" uz smiješke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Quarantena ⚪️⚫️ Un abbraccio a tutti voi @adidas @adidasITA e #HomeTeam

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi