"Mane bi za godinu ili dvije mogao poželjeti da ode iz Liverpoola"

Tako smatra kolega iz reprezentacije

"Mane bi za godinu ili dvije mogao poželjeti da ode iz Liverpoola"

U posljednje vrijeme sve češće se špekuliše o tome kako bi Senegalac Sadio Mane uskoro mogao napustiti Liverpool.

Ulje na vatru toj priči dolio je njegov timski kolega iz reprezentacije Keita Balde koji ne vjeruje kako će Mane ostati zauvijek u redovima Redsa i smatra da je realno očekivati njegov odlazak za godinu ili dvije.

On je za španski AS rekao sljedeće:

"Da li će on još dugo ostati u Liverpoolu ovisi o nekoliko stvari. Ne znam koja je njegova odluka, ali vjerujem da bi u narednih godinu, dvije mogao da poželi da promijeni neke stvari".

"Ne vjerujem da on želi zauvijek da ostane u Liverpoolu. Mane je pametan momak i zna šta je za njega dobro i šta mora da učini", dodao je Balde.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, poručio je kako Jurgen Klopp mnogo voli Manea, kako mu je Liverpool dao mnogo, ali i on Liverpoolu te da bi morala doći neka vrlo unosna ponuda od strane velike ekipe da bi došlo do rastanka između Manea i Redsa.

Senegalac je u posljednje vrijeme možda i najbolji igrač Liverpoola. Ove sezone upisao je 38 utakmica, postigao 18 golova i dodao 12 asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti