Mane: Nismo bili najbolji, ali pobjeda je zaslužena i jako bitna

Senegalac junak Redsa

Mane: Nismo bili najbolji, ali pobjeda je zaslužena i jako bitna

Edmir Škorić

Sadio Mane bio je jučer apsolutni junak Redsa u Birminghamu.

Liverpool je u 11. kolu engleske Premier lige gostovao kod Aston Ville i gubio je s 1:0 do samog kraja, a onda Robertson na ubačaj Manea zabija za 1:1, da bi u nadoknadi Senegalac sjajno pogodio glavom za pobjedu i nastavak dobre serije Liverpoola.

"Uvijek će nam biti teško, ali naša je reakcija bila savršena. U prvom poluvremenu nismo pokazali idealan učinak, ali morali smo nastaviti da se borimo i da ne odustajemo, a to se eto i isplatilo", rekao je Mane.

"Stvorili smo šanse i uspjeli smo zabiti dva gola na kraju. Nije bilo naše nabolje izdanje, ali tri boda smo zaslužili", dodao je, pa zaključio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam, ne mogu da vam opišem koliko, ova tri boda su bila izuzetno bitna za sezonu".

Liverpool je i dalje na plus šest u odnosu na City, a zanimlivo da će iduće nedjelje na Anfieldu ova dva tima odmjeriti snage.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi