Mane o odnosu sa Salahom: Nekad se moraš pogledati s nekim u lice i reći šta imaš
Mane je izjavio da je sve zaboravljeno

Čini se da se situacija na kraju ipak vratila u normalu

Mane o odnosu sa Salahom: Nekad se moraš pogledati s nekim u lice i reći šta imaš

S. Pašalić

Liverpool je ovog vikenda igrao svoju utakmicu Premier lige protiv Newcastlea na Anfieldu i slavio je sa 3:1.

Sadio Mane je bio strijelac dva gola, a Mohamed Salah je postigao jedan gol. Senegalac je nakon utakmice govorio o svom odnosu sa Egipćaninom koji je u posljednje vrijeme bio poljuljan.

Prije dvije sedmice na utakmici protiv Burnleya, Mane je reagovao jako burno nakon što mu Salah u jednoj akciji nije dodao loptu, nego je odlučio sve završiti sam i na kraju nije postigao gol.

Čini se ipak da su se stvari sada smirile i da su dva igrača sve zaboravila, što je potvrdio i Senegalac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svađa sa Salahom? Zaboravljeno je. Nekad se moraš pogledati s nekim u lice i reći šta imaš. Takve stvari se događaju u nogometu, nekad i ja ispadnem sebičan i ne dodam loptu... To je iza nas i ponovno smo dobri kao prije", rekao je Mane.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Tako je sado,tako se voli brat u vjeri?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi