Mane otkrio detalje iz svog života i ponovo pokazao koliko se razlikuje od drugih igrača
Sadio Mane je jedan od igrača kojeg Zinedine Zidane želi dovesti u Real

Senegalac ne želi trošiti vrijeme na nebitne stvari

Mane otkrio detalje iz svog života i ponovo pokazao koliko se razlikuje od drugih igrača

S. Pašalić

Napadač Liverpoola Sadio Mane je u vrhu liste igrača koje trener Real Madrida Zinedine Zidane želi dovesti ovog ljeta.

Senegalac nije imao lagan put do vrha kada je započeo svoju karijeru 2011. godine u Metzu, da bi preko Red Bull Salzburga i Southamptona na kraju završio u Liverpoolu.

Mane je odrastao u porodici koja nije imala novca i kada je rekao svojim roditeljima da želi postati profesionalni nogometaš, oni to nisu dočekali sa oduševljenjem.

Ipak, sa 19 godina je stigao u Metz, da bi nakon nekoliko godina završio u Liverpoolu, gdje je postao jedan od najvažnijih igrača.

Salzburg je bio mjesto gdje je posljednji put ušao u noćni klub kada se pridružio saigračima kako bi proslavili naslov.

"Nikad nisam išao na zabavu sam", rekao je prošle godine El Paisu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nikad ne razmišljam o tome. Ako ne dam sve od sebe da bi postao vrhunski nogometaš, nikada neću ništa postići", dodao je Mane koji nije ljubitelj razonode mnogih igrača - Play Stationa.

"Nikad mi se to nije sviđalo. Nikad ga nisam igrao. Mislim da je to nešto što troši tvoje vrijeme. Ne želim izgubiti svoje vrijeme i zauzvrat dobiti ništa", zaključio je Mane.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi