Mane produžio ugovor i poručio: Napravio sam najbolji potez u životu!
Sadio Mane je odigrao ukupno 89 utakmica za Liverpool i postigao je 40 golova, a od ove sezone nosi 'desetku'

Ozvaničen veliki posao

Mane produžio ugovor i poručio: Napravio sam najbolji potez u životu! · Zvanično

Senegalski napadač Sadio Mane je u večernjim satima produžio ugovor sa Liverpoolom, što je objavljeno i na zvaničnoj stranici kluba sa Anfielda.

Mane je dugo pregovarao sa čelnicima Liverpoola oko produženja saradnje, a posao se večeras i ozvaničio na obostrano zadovoljstvo.

"Izuzetno sam sretan što ću i dalje ostati član Liverpoola. Ovo je veliki dan za mene i istinski se veselim svemu što dolazi. Uvijek sam govorio, a i sada ću ponoviti da nisam dvaput razmislio kada sam čuo da me Liverpool traži. Odmah sam pristao i napravio najbolji potez u svom životu", rekao je Mane.

Od dolaska u Liverpool 2016. godine, Mane je izrastao u jednog od najboljih igrača ovog kluba bez kojeg je prva postava već duže vrijeme naprosto nezamisliva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba istaći da Liverpool nije objavio do kada je tačno Sadio Mane produžio ugovor, ali se pretpostavlja da je riječ o petogodišnjem ugovoru - do 2023. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi