Mane progovorio o svađi sa Salahom

Sada su u dobrim odnosima

Mane progovorio o svađi sa Salahom

E. Škorić

Liverpoolova zvijezda Sadio Mane priznao je da se ljuti na Mohameda Salaha nakon incidenta koji je natjerao dvojac na raspravu na terenu. Međutim, Senegalac sada tvrdi da je sve prošlost.

Salah, Mane i Roberto Firmino jedan su od najjačih tandema u evropskom nogometu i njih trojica ove sezone ponovo vode Liverpool ka visinama. Nakon osvojene Lige prvaka, na Anfieldu su porasli apetiti, sada je u opticaju i Premier liga.

Ponekad, ipak, ne funkcioniše sve najbolje u napadu Redsa, posebno jer su Salah ili Mane katkad željni vlastitog učinka, pa umjesto da proigraju jedan drugog, pokušavaju sami završiti akciju. Upravo to je izazvalo ranije svađu između njih.

"Bio sam ljut jer je ovo nogomet, želite postići više golova. Vidite da je Manchester City postigao šest, sedam ili osam, a znamo da i mi to možemo", rekao je Mane, dodavši:

"Mislim da je važno da tim postigne što više golova, ali on me nije vidio u toj situaciji i to se događa. Malo sam se naljutio, ali stvarno smo jako dobri i to je sve sada samo prošlost".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa sedam pobjeda iz isto toliko utakmica odigranih u novoj sezoni Premier lige, evropski prvaci su novu sezonu započeli savršeno, a Mane vjeruje da je Liverpool ove sezone još bolji u odnosu na prošlu.

"Mislim da smo u ovoj sezoni bolji nego prošle sezone. Svakodnevno radimo na poboljšanju. Zreliji smo nego prošle sezone jer je prošlo još više mjeseci".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi