Mane se nakon pobjede Liverpoola izvinjavao Salzburgu
Mane smatra da je Liverpool ipak zasluženo slavio

Senegalac je također istakao da je zahvalan austrijskom klubu i navijačima

Mane se nakon pobjede Liverpoola izvinjavao Salzburgu

S. Pašalić

Liverpool je jučer savladao Salzburg u gostima sa 2:0 u utakmici posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Austrijski tim je još uvijek imao šanse da prođe u nokaut fazu, iako su one bile male i odlično je igrao u prvom poluvremenu protiv prvaka Evrope.

Ipak, u nastavku je Liverpool u dvije minute postigao dva gola i na kraju slavio, a Salzburg će takmičenje nastaviti u Evropskoj ligi.

Sadio Mane je nakon završetka govorio o meču protiv svog bivšeg kluba za koji je nastupao dvije godine i izvinio se, te objasnio da je ovo ipak nogomet.

"Mislim da je danas bila zaista naporna utakmica. Sigurno smo to očekivali i bili smo bolji u drugom poluvremenu. Stvorili smo brojne šanse i postigli smo gol."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Naby je postigao prekrasan gol. Sretan sam zbog njega jer je postigao gol protiv njegovog bivšeg kluba, tako da je to to. Mislim da smo večeras zaslužili pobjedu i sretni smo."

"Uvijek se lijepo vratiti ovdje gdje je sve počelo za mene. Zaista sam zahvalan ovom klubu, navijačima i ljudima koji su ovdje. Žao mi je ljudi, ali ovo je nogomet i to moramo uraditi.", rekao je Mane nakon utakmice protiv Salzburga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Gigant
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi