Maneova samba protiv Brazila

Fudbaler Liverpoola je nezaustavljiv

Maneova samba protiv Brazila

Danas je u Singapuru odigran prijateljski duel reprezentacija Brazila i Senegala.

Iako su Brazilci na travnjak istrčali u izuzetno jakom sastavu (Thiago Silva, Arthur, Gabriel Jesus, Coutinho, Neymar, Firmino...), Senegalci su uspjeli izvući 1:1, a u pojedinim momentima su bili i bolji tim.

Posebno je razigran bio Sadio Mane, sjajni ofanzivac reprezentacije Senegala i Liverpoola.

Mane je u samom finišu prvog poluvremenea izborio penal iz kojeg je Senegal došao do poravnanja i to nakon što je prošao Marquinhosa i Alvesa, a Marquinhosu je uspio i probaciti loptu kroz noge.

I u drugom poluvremenu je Mane imao jednu sjajnu solo akciju. Prošao je nekoliko fudbalera Brazila i na kraju su ga protivnici morali faulirati kako bi ga zaustavili u prodoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi