12

Komentari (12)

SonPen1946
Pustili himnu srbije na razglas.
user1676370670
Karaj torpedo.....
rabodimis
Sakrio se MUP iza navijaca ??? XD Samo ovako se vidi da postoje... Drzava puna kriminalaca, ubica, raznih zlocinaca, izdajnika... A oni silu prosipaju na utakmicama.. nasli sebi rjesenje kako da se jeftino izreklamiraju ?? XD Kakav olos i kakvi klosari nama zakon provode, Boze ti sacuvaj.. Ovakvu Policiju niko nema, vecih kukavica, pizdurina i lazova svijet nije vidjeo... Niti ce vidjet..
user1712506937
Idemo po pobjedu momci,VELIKI SI ZELJEZNICARE
user1712506937
Bez obzira na policiju i security opet ce biti neredi
Ecosport
I jedni i drugi se moraju paziti da ne izazovu veće incidente jer mislim da je i Sarajevo i Željezničar pod uslovnom kaznom, kao što je i svinjski.
single1992
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
SierraLeone1946
ABd do pobjede, veliko si SARAJ'VO!
Mujci
Uživajmo svi zajedno u NAJVEĆOJ utakmici u BiH.Bez nereda i belaja.Bodrimo svoje klubove grlim i dlanovima.Dajte ljudi da budemo primjer svima,da djeca uzivaju u ovim utakmicama,a ne da svoje dijete moram ostaviti kod kuce.
ratip irats
Bas potpaljujete atmosferu!! Tacno Boga molite da nesto bude da bi mogli palamuditi!! Nema sta, profesionalno novinarstvo!
E.Car
Odron od novinara!!! Umjesto da daju smjernice ovoj djeci prepunoj snage oni ih motivišu da ubiju jedni druge!!!
zfc
Smetljari, konstantno i na najmizernije nacine raspiruju mrznju, prvenstveno na nacionalnom a onda i na svakom drugom nivou. Postali su gori od Kurira i Informera.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.