Igrači Željezničara ušli u kop među Manijake: "...mogu da nam popu*e, Željino je stoljeće"

Fešta na južnoj tribini stadiona Grbavica

Igrači Željezničara ušli u kop među Manijake: "...mogu da nam popu*e, Željino je stoljeće"

A. Čaušević

Navijači Željezničara širokog osmijeha odlaze na zimsku pauzu. 

Po teškim uslovima za igru, kišotivom i hladnom vremenu na stadionu Grbavica sa zasluženih 1:0 savladan je Široki Brijeg.

Veliku podršku domaći igrači su imali i sa južne tribine gdje su popularni Manijaci odlučili da promijene lokaciju svog kopa te su navijali sa stepenica pored ograde.

Nakon što je završena utakmica igrači Željezničara su se pridružili Manijacima, ušli su u kop i počeli su zajedno navijati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom da je prije nekoliko dana potpisan ugovor s generalnim sponzorom te na neki način stabilizovan finansijska situacija može se sigurno reći da za Željezničar slijede bolji dani.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tip
Kakav je ovo naslov žalosna ti majka? Jesi li ti išao barem u osnovnu školu?
13 1
SonPen1946
U kantonalnoj...
8 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi