Ivković: Sad se najbolje vidi ko ti je prijatelj ko nije

Nakon pobjede nad Širokim Brijegom

Ivković: Sad se najbolje vidi ko ti je prijatelj ko nije

A. Čaušević

Željezničar je možda i svojom najboljom partijom u sezoni sa 1:0 pobijedio Široki Brijeg te na pauzu odlazi pun zadovoljstva. 

U teškim uslovima na stadionu Grbavica pobjednika je odlučio Sedad Subašić golom iz prvog poluvremena.

Trener sarajevskih Plavih Tomislav Ivković je poslije susreta čestitao svojim izabranicima na odličnoj partiji te se zahvalio i navijačima.

"Čestitam svojim igračima na fantastičnoj utakmici, bez obzira na teren napravili smo pritisak, kapa do poda, ovo je velika pobjeda za igrače za sve koji su bili uz nas u ovim teškim vremenima, onda se najbolje vidi ko ti je prijatelj ko nije", rekao je hrvatski trener za Arenu Sport te nastavio:

"Ovi igrači su za mene heroji, ponašali su se čudesno i danas su 50 % bolji nego što su bili, niko ih nije znao, niko ih nije poznavao, ali su kroz utakmice skrenuli pažnju na sebe."

Trener Širokog Brijega Jure Ivanković je čestitao Željezničaru na zasluženoj pobjedi.

"Teška utakmica od samog starta, težak teren nije dozvoljavao bolju igru, Željeznčar se bolje snašao u prvom poluvremenu, uspjeli su postići gol i odvesti utakmicu u svom smjeru, pokušali smo u nastavku pritisnuti, ali jednostavno nismo bili na nivou da budemo opasniji, na kraju Željezničaru čestitam na zasluženoj pobjedi", poručio je mladi i perspektivni stručnjak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Na ovom portalu samo sam ja podrzavo Ivkovica svo vrijeme. Pojedina gamad koja se uvlaci u paksu bordo-krmadi pisala mi mjesecima "povedi ga sa sobom", "vodi ga kuci". Jos prosle hefte sam najavio da cemo pobijedit ove Listicane i bit u gornjem dijalu tabele! Bit cemo i ispred bordo-gamadi na kraju sezone, mi cemo otic u eurokupove sa Tomom, ne oni, upamtite to oca vam je*em "gradskom rivalu" dupeuvlakackog.
4 1
Mujci
Kapa do poda...bez premija..bez para....SVAKA ČAST MOMCI
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi