Manijaci grme, velika bakljada na Jugu, ali nedostaju Horde zla za potpuni spektakl

Na tribinama uvijek zanimljivo

Manijaci grme, velika bakljada na Jugu, ali nedostaju Horde zla za potpuni spektakl

E. Škorić

FK Sarajevo i FK Željezničar trenutno igraju derbi 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Najveća bh. utakmica igra se na najvećem stadionu, a počela je u 20 sati i jako je važna jer se radi o direktnim rivalima za Evropu.

Sarajevo je trećeplasirano na tabeli, a gosti sa Grbavice su četvrti i dijele ih samo dva boda u ovom trenutku.

Naravno, derbiji kao i uvijek igraju se sa posebnim strahom od poraza, što uglavnom rezultira neefikasnim duelima. U prvih 20-ak minuta večerašnjeg derbija skoro bez ikakvih prilika, samim tim i golova.

Na južnoj tribini Koševa je 2200 navijača Željezničara koji su u korteu stigli na stadion. Briljiraju na svom dijelu tribina i zaista prave spektakl, te su podrška svojim igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Manijaci priredili spektakl

S druge strane, nažalost, nema Hordi zla koji ne dolaze na domaće utakmice zbog bojkota. Sjeverna tribina je prazna, ali Sarajevo ima podršku sa istoka i zapada od starne svojih pristalica.

Horde zla nisu na stadionu

Definitivno bi bio pravi spektakl da su na tribinama i Horde zla, ali najvatreniji navijači Sarajeva ne odustaju od svojih zahtjeva i žele da se neke osobe jednostavno maknu iz kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1619624678
Horde ce se ugasiti sa ovim ljudima koji ih vode. Ne vidim svrhu njihov postojanja nakon ovog derbija gdje su bili na strani gurbeta. Hajro ebo ti sve svoje za ovu prevaru
0 0
user1676107211
Tanko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi