Manijaci se okupili u Liježu
Foto: FK Željezničar

Željo će imati podršku i u Belgiji

Manijaci se okupili u Liježu

Edmir Škorić

Navijači Željezničara večeras će dati podršku izabranicima Milomira Odovića u prvom meču trećeg prekola Evropske lige protiv Standarda.

Željo nastavlja evropsku priču gostovanjem u Liježu, gdje će Plavi pokušati da naprave novo iznenađenje. Standard je izuzetno jaka ekipa, ali Odovićevi igrači već su protiv Ferencvaroša pokazali da su spremni za velike stvari.

I večeras će Željo imati podršku vjernih Manijaka, koji su se odvažili na dalek put kako bi bodrili svoj tim. 

Klub ih je odlučio nagraditi, pa će svi oni koji su večeras u Liježu, imati besplatnu ulaznicu za revanš, koji se 6. avgusta igra na Koševu. Jedino što moraju napraviti je da sačuvaju ulaznicu iz Liježa. Istu stvar napravila je uprava Željezničara i nakon gostovanja Manijaka u Budimpešti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na taj se način Željo još jednom zahvalio navijačima i pokazao da mu je stalo do njih. Podsjetimo još da se utakmica večeras igra u 20:30 sati. 

Nadamo se da će Manijaci biti sretni i večeras Želji i da će naš predstavnik još jednom prirediti iznenađenje, te nastaviti jako lijepu evropsku priču. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.