Kladionice daju male šanse Želji u Liježu

Veliki koeficijent na Plave

Kladionice daju male šanse Želji u Liježu

Željezničar će večeras u Liježu biti apsolutni autsajder, barem ako je suditi prema koeficijentima koje su svjetske kladionice odredile za ovaj susret.

Dok se pobjeda Standarda vrednuje mizernim prosječnim koeficijentom 1,25, pobjeda Plavih u Liegeu bi igraču koji se bude kladio takav ishod donijela 10, 11 ili 12 puta veću zaradu. 'Kvota' na remi varira od 5.00 do 5.80.

Želji se daju male šanse i za plasman u playoff Evropske lige, a koeficijent na Plave iznosi 4.00. Prolaz Standarda se vrednuje koeficijentom 1.20.

Kada su u pitanju igrači, najveće šanse za pogodak daju se Santiniju (1.80), Knockaertu (2.30), i Leageru (2.50). Od fudbalera Željezničara, koeficijent na pogodak Bajića iznosi 4.00, dok je na Đelmića i Kokota nešto veći (5.00).

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.