Manijaci se u korteu zaputili prema Koševu

Slijedi veliki derbi

Manijaci se u korteu zaputili prema Koševu

E. Škorić, foto: ...

Na Koševu se večeras od 20 sati igra vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara.

Navijači Željezničara organzivanim korteom zapustili su se prema stadionu Asim Ferhatović Hase.

Popularni Manijaci u velikoj euforiji idu ka najvećem bh. stadionu i žele večeras podržati svoj tim u za njih najcvažnijoj utakmici u sezoni bez obzira što nema prevelikog rezultatskog značaja.

Plavi i Bordo momci će tražiti iskupljenje za razočaravajuću sezonu, barem u ligaškim okvirima pošto koševski premijerligaš do kraja sezone ima odigrati i finale Kupa te je u prilici da osvoji trofej.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Rineka
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti