Manijaci u humanitarnoj misiji zbog Sarajke koja se porodila ispred stadiona Grbavica

Žele pomoći porodici Kulović

Manijaci u humanitarnoj misiji zbog Sarajke koja se porodila ispred stadiona Grbavica

E. Škorić

Navijači FK Željezničar, Manijaci, pokrenuli su humanitarnu akciju za porodicu Amre Kulović, koja se porodila nedavno u vozilu hitne pomoći i to ispred stadiona Grbavica.

"Prije nekoliko dana, naša sugrađanka Amra Kulović se porodila. Naravno, to ništa ne bi bilo neubičajeno da njen dječak nije odabrao simboličnu lokaciju za prvo oglašavanje. Ko zna, spektakularno rođenje možda je uvod u spektakularne golove budućeg nogometaša. Amra se porodila u vozilu Hitne pomoći ispred stadiona Grbavica", stoji u saopštenju Manijaka.

S obzirom da se radi o porodici koja živi u nehumanim uslovima, Manijaci su uskočili u pomoć.

"Porodica Kulović živi u nehumanim uslovima bez struje u stanu i bez adekvatnog smještaja. Povodom toga, grupa je odlučila organizovati skupljanje novčanih sredstava i time pokušati ublažiti situaciju u ovom teškom periodu. Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere Fudbalskog kluba Željezničar da se odazovu na humanitarni apel te i na taj način iskažu solidarnost sa onima kojima je ta pomoć zaista potrebna", poručili su Manijaci.

Iz navijačke grupe su objavili da se uplate novčanih sredstava za pomoć porodici Kulović mogu uplatiti u četvrtak od 18:30 do 20 sati i u petak u isto vrijeme.

"Na Grbavici, na Željinom stadionu sam se porodila", stoji u poruci na kraju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prinudni
Aferim za potez!
12 0
Alpasinacxx
Bravo komšije !
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi