Iz Željezničara otkrili koliko ulaznica za derbi su za jedan dan prodali

Prodaja ide jako dobro

Iz Željezničara otkrili koliko ulaznica za derbi su za jedan dan prodali

E. Oštraković

Za vikend je na rasporedu veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara i jasno je da se navijači obje ekipe spremaju za ovu utakmicu.

Navijači Željezničara u velikom broju već prvog dana prodaje odradili su posao i kupili su više od pola ulaznica koje su planirane za prodaju.

Željezničar je za ovu utakmicu dobio 3000 ulaznica, a navijači ovog kluba biti će smješteni na južnoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase.

Jutros je krenula prodaja ulaznica, a navijači Željezničara odradili su sjajan posao kada je riječ o kupovini.

"Prvi dan je prodato 1.573 ulaznica za južnu tribinu za naredni gradski derbi sa Sarajevom. U prodaji je ostalo još 1.427 ulaznica, te pozivamo navijače da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu za derbi.

Prodaja se nastavlja sutra od 9:30 sati i vršit će se do 17:30 sati u Shopu FK Željezničar. Jedan navijač može kupiti maksimalno dvije ulaznice zbog eventualne preprodaje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Derbi između Sarajeva i Željezničara igra se na stadionu Asim Ferhatović Hase u nedelju sa početkom od 20:30.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi