Manje poznate supruge bh. fudbalera: O njima se zna jako malo, ali su najveća podrška...

Ne vole se medijski eksponirati

Manje poznate supruge bh. fudbalera: O njima se zna jako malo, ali su najveća podrška...

Iako su supruge poznatih fudbalera obično vrlo često u medijima i imaju mnogo pratilaca na društvenim mrežama te objavljivaju provokativne fotografije, takav slučaj nije sa suprugama bh. fudbalera.

O rijetko kojoj supruzi ili djevojci bh. fudbalera se bilo šta zna. To su većinom 'obične' djevojke koje se ne vole medijski eksponirati, a rijetko ih i njihovi muževi objavljuju na društvenim mrežama.

Ipak, poneka fotografija se i može naći pa vam donosimo tekst o tome kako izgledaju neke supruge bh. reprezentativaca, sadašnjih ili bivših.

Top Komentari

VelaHavle
Ibricic zaljubljen u Dzeku... i sinu dao ime Edin, strasno
4 1
Reprezentativac
Lulic dao djeci prava bosanska lijepa imena, svaka cast :)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi