Manje poznate supruge bh. fudbalera: O njima se zna jako malo, ali su najveća podrška...

Manje poznate supruge bh. fudbalera: O njima se zna jako malo, ali su najveća podrška...

1. Nicolle Begović

Iako su supruge poznatih fudbalera obično vrlo često u medijima i imaju mnogo pratilaca na društvenim mrežama te objavljivaju provokativne fotografije, takav slučaj nije sa suprugama bh. fudbalera.

Nicolle je upoznala Asmira prije više od deset godina kada ju je golman Bournemoutha u jednom baru u Portmousthu izvukao iz tuče. U Asmira se, kako je kasnije priznala, zaljubila na prvi pogled i svojoj je majci odmah rekla da je upoznala čovjeka svog života, a 2011. godine su se zvanično vjenčali i plod njihove ljubavi su kćerke Taylor i Blair Rose. 

Top Komentari

VelaHavle
Ibricic zaljubljen u Dzeku... i sinu dao ime Edin, strasno
4 1
Reprezentativac
Lulic dao djeci prava bosanska lijepa imena, svaka cast :)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi