Manolas: Bio bih dobar i u Barceloni

"Namignuo" Kataloncima

Manolas: Bio bih dobar i u Barceloni

Edmir Škorić

Grčki stoper Kostas Manolas "namignuo" je Barceloni, u čijim redovima bi vjerovatno želio da igra.

Manolas je imao dobru sezonu u Romi, s kojom je dogurao do polufinala Lige prvaka i izboreno je to takmičenje ponovo kroz Seriju A.

Dvadesetsedmogodišnji Manolas se povezuje s Chelseajem, a u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 40 miliona eura.

"Shvatio sam koliko sam važan za Romu kada je došlo vrijeme da obnovim ugovor i kada sam razgovarao s Tottijem i Monchijem. Želio sam da razgovaram s Tottijem, jer imam dobar odnos s njim i tamo sam shvatio koliko je važan za ovu ekipu", rekao je Manolas za sport24.gr, pa je dodao:
"
Ne znm da li bi me Roma mogla prodati, ali od početka su željeli da ostanem. Vjerovali su mi".

"Prirodno je da želite igrati za najveće klubove kao što su Barcelona, United, PSG i Bayern. Mislim da bih svugdje napravio razliku, čak i u Barceloni, iako nikada nisam bio ni blizu da pređem u Barcu", rekao je Grk.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Manolas je bio strijelac protiv Barce u 3:0 pobjedi, kada su Rimljani osigurali prolaz u polufinale LP.

"Ja i Federico Fazio smo stajali na sredini terena i ja mu kažem da će neko od nas zabiti gol i da ćemo proći. Eto, ako mi ne vjerujte pitajte i Fazija. Zabio sam gol i prošli smo dalje", završio je Manolas razgovor za grčki portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti