Manolas seli na Otok, ali ne u Chelsea

Grčki fudbaler na meti Manchester Uniteda

Manolas seli na Otok, ali ne u Chelsea

Endin Čaušević

Odbrambeni fudbaler Rome, Kostas Manolas, nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova.

Manolas ove sezone pruža sjajne partije u dresu Vučice što je najbolja preporuka evropskim velikanima da obrate pažnju na ovog igrača. Iako se prethodnih sedmica govorilo da ga želi Chelsea, čini se da će Manolas ipak završiti u Manchester Unitedu.

Kako prenose engleski mediji njegov agent danas je boravio u Manchesteru gdje se sastao sa čelnim ljudima kluba sa Old Trafforda. 

Chelsea je u septembru prošle godine pokušao dovesti Manolasa, ali je ta ponuda odbijena. Ipak, United je spreman da ponudu mnogo više novca za igrača kojeg žele u svojoj defanzivnoj liniji. Manolas s Romom ima ugovor do ljeta 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma ga je Olympiacosu platila 6,5 miliona eura i ima 50% prava na njegov ugovor. Ukoliko Roma bude željela zadržati Grka morat će grčkom klubu platiti još 6,5 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi