Spalletti: Romi ide dobro sa Džekom, ali i bez njega
Foto: EPA

Trener Rome otvoreno

Spalletti: Romi ide dobro sa Džekom, ali i bez njega

Midhat Šljivak

Ekipa Rome večeras igra meč 32. kola Serie A protiv Bologne.

Trener Luciano Spalletti govorio je pred ovaj meč, gdje očekuje novu pobjedu, a osvrnuo se i na bh. reprezentativca Edina Džeku.

Novinari su ga pitali da li će Edin početi meč ili će Diego Perotti igrati kao lažna 'devetka'.

"Kao trener gledam na kolektiv. Romi ide dobro sa Džekom i bez njega. Bitno je da se napadački dio ekipe dobro kreće i da postižemo golove. Ne možemo zavisiti od jednog napadača", rekao je Spalletti, te je dodao:

"Džeko dobro radi na treningu i mora shvatiti da je timski rezultat najvažniji. Svi radimo na uspjehu kluba", istakao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je trenutno treća sa 63 boda i blizu su nastupa u Ligi prvaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi