Manuel Neuer potpisao novi ugovor s Bayernom

Ostaje u Minhenu

Manuel Neuer potpisao novi ugovor s Bayernom

E. Čaušević

Bayern je potvrdio danas da je Manuel Neuer potpisao novi ugovor s ovim klubom.

Neuer je u minhenski klub stigao još na ljeto 2011. godine iz Schalkea i sigurno je jedan od najboljih golmana na svijetu.

Ovaj 36-godišnji golman je s Bayernom imao ugovor do kraja iduće sezone, ali su čelnici kluba s Allianz Arene odlučili da Neueru ponude novi ugovor do ljeta 2024. godine što je on odmah prihvatio.

Bavarci su na zvaničnoj stranici potvrdili da je Neuer potpisao novi ugovor i da će ostati član Bayerna najmanje do ljeta 2024. godine.

"Sretni smo što je Neuer produžio ugovor. On je s nama od 2011. godine, pravi je kapiten i jedan od najboljih golmana na svijetu. Već godinama je jedan od naših ključnih igrača i sretni smo što ostaje", rekao je Hasan Salihamidžić nakon potpisa ugovora.

Ni Neuer nije krio sreću što ostaje u klubu za koji nastupa već 11 godina, te je osvojio sve što je mogao s Bayernom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Veoma sam sretan što ostajem ovdje. Imamo jako dobar tim i borit ćemo se ponovo za sve titule. Želim da budem podrška svojim saigračima i nadam se da ćemo osvojiti zajedno još mnogo titula", kaže Neuer.

Od dolaska iz Schalkea ovaj iskusni golman upisao je skoro 500 nastupa za Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
@axel42 konačno jedna vijest koja se i tebe tiče:)))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi