Manuel Neuer prozvao Borrusiju Dortmund
Neuer tvrdi kako je ekipa Borrusije imala dosta sreće u prvom dijelu sezone, posebno u utakmicama na samom startu sezone.

Njemački golman smatra da su Milioneri imali sreće

Manuel Neuer prozvao Borrusiju Dortmund

E. Oštraković

Golman Bayerna, Manuel Neuer odlučio je na posljednjoj press konferenciji odlučio je "bocnuti" aktuelnog lidera na tabeli, ekipu Borrusije iz Dortmunda. 

Iako nakon odigranog prvog dijela sezone ekipa Borrusije iz Dortmunda zauzima prvo mjesto sa šest bodova više od Bayerna koji zauzima drugo mjesto, golman Bavaraca Manuel Neuer, tvrdi da su igrači Borrusije imali dosta sreće u odigranim utakmicama.

Tim koji sa klupe predvodi Niko Kovač priprema se za drugi dio sezone u Dohi, a njihov golman govorio je za medije o šansama da njegova ekipa do kraja sezone sustigne ekipu Borrusije i uspije odbraniti titulu.

"Već imamo ogroman zaostatak. Takve stvari ne smiju da nam se dešavaju u nastavku sezone. Znamo i to da Borrusija nije uvijek igrala tako dobro. Nije kod njih sve bilo perfektno, posebno su na startu sezone imali sreće", rekao je Nojer.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na startu drugog dijela sezone Bayern ide u goste Hoffenheimu, dok Borrusiju očekuje teško gostovanje RB Leipzigu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi