Maradona izazvao skandal na aerodromu

Nije mogao napustiti zemlju

Maradona izazvao skandal na aerodromu

Diego Maradona dospio je u centar pažnje nakon skandala koji se dogodio na aerodromu u Argentini. 

Naime, brojni tamošnji mediji su objavili informaciju da je legendarni Maradona zaustavljen na aerodromu jer je pokušao sa lažnim pasošom otputovati na odmor u Dubai. 

Iako je poznato kakav ugled uživa u Argentini, policajci nisu dozvolili Maradoni da se ukrca na avion unatoč njegovim tvrdnjama da su mu dokumenti ukradeni i da se koristio privremenim ispravama. 

"Niko ne može da me kontroliše. Uvijek sam radio šta sam želio i ne može mi neko govoriti kako da se ponašam", izjavio je Maradona. 

Maradona je naposlijetku zvao advokata upomoć, a medijima je objasnio da iza svega stoje pojedini političari koji mu se na ovaj način revanširaju zbog izjava koje je davao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi